Free ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές άνω των 50,00€
Shopping Bag Ασφαλείς πληρωμές!

Επιστροφές

Επιστροφές & Αλλαγές

Εάν δεν είσαστε ευχαριστημένοι από την αγορά σας, μπορείτε να προχωρήσετε στη διαδικασία αλλαγής / επιστροφής του προϊόντος.

Οι επιστροφές  πρέπει να  γίνουν μέσα σε διάστημα 14 ημερών από την παραλαβή του.

Όλα τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται καινούρια, αχρησιμοποίητα, με τα προστατευτικά αυτοκόλλητα, άθικτα και με όλα τα καρτελάκια barcode επισυναπτόμενα πάνω τους.

Όσα προϊόντα έχουν επιστραφεί κατεστραμμένα ή λερωμένα ή πλυμένα, δεν θα γίνονται αποδεκτά και αποστέλλονται πίσω στον πελάτη, με χρέωση του την δαπάνη επιστροφής.

Σε περίπτωση όμως που τύχει και παραλάβετε προβληματικό προϊόν ή το προϊόν δεν είναι αυτό που παραγγείλατε, έχετε το δικαίωμα να το αντικαταστήσετε, εντελώς δωρεάν.

Όλα τα είδη που επιστρέφονται στο e-defile.gr ελέγχονται από το προσωπικό μας. Τηρούμε απόλυτα τον κώδικα ηλεκτρονικού εμπορίου και την κείμενη Ελληνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και οι όποιοι κανόνες μας υπάρχουν για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων όλων.

Τα προς επιστροφή είδη:

 • Δεν πρέπει να έχουν χρησιμοποιηθεί κατά οποιοδήποτε τρόπο
 • Δεν πρέπει να έχουν λερωθεί
 • Δεν πρέπει να έχουν πλυθεί
 • Δεν πρέπει να έχουν τροποποιηθεί
 • Πρέπει να έχουν όλα τα συνοδευτικά καρτελάκια σήμανσης και έντυπα
 • Εφόσον υπήρχε ειδική συσκευασία, αυτή δεν πρέπει να έχει καταστραφεί
 • Για λόγους υγιεινής, δεν μπορούν να επιστραφούν ή να αλλαχθούν είδη που ανήκουν στις κατηγορίες «Εσώρουχα», «Καλσόν»,  «Μαγιό»

Αρχικά θα πρέπει να συμπληρώσεις υποχρεωτικά την φόρμα επιστροφής που μπορεί να περιέχεται στην παραγγελία σου ή μπορείς να την συμπληρώσεις στον παρακάτω σύνδεσμο:

>> Φόρμας Επιστροφής e-defile.gr <<

Θα πρέπει να αποστείλεις το προϊόν μαζί με την πρωτότυπη απόδειξη και τη φόρμα επιστροφής, σε διαφορετική περίπτωση δεν θα γίνεται δεκτή η επιστροφή, χωρίς εξαιρέσεις.

Η διαδικασία επιστροφής ξεκινά μόλις παραλάβουμε το προϊόν, και εφόσον αυτό πληροί τις προϋποθέσεις επιστροφής (δεν είναι κατεστραμμένο, ανοιγμένο, χρησιμοποιημένο, πλυμένο, συσκευασία, έχει όλα τα καρτελάκια σήμανσης κ.ο.κ).

Η απόδειξη πρέπει να περιλαμβάνεται υποχρεωτικά για όλες τις Επιστροφές, χωρίς εξαιρέσεις. Για τις αλλαγές μπορείς να στείλεις αντίγραφο της απόδειξής σου.

Τα προς επιστροφή προϊόντα ταχυδρομούνται με δική σου ευθύνη, οπότε συστήνουμε να είναι καλά συσκευασμένα σε σφραγισμένο δέμα.

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να είναι στην αρχική κατάσταση που τα παρέλαβες. Οποιαδήποτε φθορά ή ζημιά προκληθεί θα έχει σαν αποτέλεσμα την μη αποδοχή της επιστροφής, χωρίς εξαιρέσεις.

Για να επιστραφεί το προϊόν στο e-defile.gr, επικοινωνείς με το υποκατάστημα της εταιρείας ACS Courier που σε εξυπηρετεί και αποστέλλεις το δέμα στην διεύθυνσή μας, Γράμμου 6, Καστοριά, ΤΚ 52100, με χρέωση παραλήπτη.

H επιβάρυνση για την αλλαγή είναι 5,00€. Σε περίπτωση αλλαγής, για την επαναποστολή του νέου προϊόντος υπάρχει χρέωση 5€.  Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων γίνεται συμψηφισμός των 5€ και επιστρέφεται το υπόλοιπο ποσό. Στην περίπτωση που επιλέξεις να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε άλλη μεταφορική της επιλογής σου, θα επιβαρυνθείς εξ ‘ολοκλήρου το κόστος των μεταφορικών το οποίο και θα καταβάλεις στην μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξεις την στιγμή της αποστολής του δέματος.

Για την δέσμευση/κράτηση του προϊόντος με το οποίο επιθυμείς την αλλαγή θα πρέπει να πραγματοποιήσεις νέα παραγγελία ακολουθώντας την ίδια διαδικασία μια κανονικής παραγγελίας με αντικαταβολή  απλώς για να γίνει αφαίρεση του ποσού/υπολοίπου που προκύπτει από τα επιστρεφόμενα είδη σου, θα πρέπει στο πεδίο ‘’Σχόλια’’ να σημειώσεις την λέξη ‘’Αλλαγή’’.

Εδώ πρέπει να σε ενημερώσουμε πως, το τελικό ποσό με την πίστωση δεν θα φανεί αυτόματα την ώρα που εκτελείς την παραγγελία σου, θα αφαιρεθεί λογιστικά από πλευράς μας αφού γίνει η επεξεργασία της επιστροφής σου.

Εφόσον επιθυμείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου, έχεις την δυνατότητα να την επιστρέψεις εύκολα στην αρχική συσκευασία εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβες την παραγγελία σου, ακολουθώντας την διαδικασία επιστροφής. Τα προς επιστροφή προϊόντα ταχυδρομούνται με δική σου ευθύνη, οπότε συστήνουμε να είναι καλά συσκευασμένα σε σφραγισμένο δέμα.

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να είναι στην αρχική κατάσταση που τα παρέλαβες. Οποιαδήποτε φθορά ή ζημιά προκληθεί θα έχει σαν αποτέλεσμα την μη αποδοχή της επιστροφής, χωρίς εξαιρέσεις.

Για αλλαγή κάποιου προϊόντος, μπορείς να επικοινωνήσεις με ένα τηλεφώνημα στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 2467 50 4040, στις ώρες λειτουργίας του:

 • Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο: 09:00 – 15:00
 • Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 09:00 – 14:00 & 17:00-21:00

Εκεί θα μας δηλώσεις το προϊόν που θέλεις, και, εφόσον είναι διαθέσιμο, θα ξεκινήσει η αντικατάσταση.

Όπως και για τις επιστροφές, η απόδειξη πρέπει να περιλαμβάνεται υποχρεωτικά χωρίς εξαιρέσεις. Για τις αλλαγές όμως μπορείς να στείλεις αντίγραφο της απόδειξής σου.

Κάθε παραγγελία που φεύγει από τα γραφεία του ηλεκτρονικού πολυκαταστήματος e-defile.gr ελέγχεται εξονυχιστικά, ωστόσο πάντα υπάρχει η πιθανότητα λάθους.

Εάν υπάρχει ελάττωμα στο προϊόν που παρέλαβες, ή στη συσκευασία (ενδεικτικά: αν η συσκευασία είναι σχισμένη ή βρεγμένη), θα πρέπει να κρατήσεις την συσκευασία ως αποδεικτικό στοιχείο και να επικοινωνήσεις άμεσα μαζί μας στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 2467 50 4040, στις ώρες λειτουργίας του:

 • Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο: 09:00 – 15:00
 • Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 09:00 – 14:00 & 17:00-21:00

Η εταιρεία courier που συνεργαζόμαστε θα παραλάβει το προϊόν με δικά μας έξοδα.

 • Η διαδικασία επιστροφής ξεκινά μόλις παραλάβουμε το προϊόν, και εφόσον το προϊόν πληροί τις προϋποθέσεις επιστροφής (δεν είναι κατεστραμμένο, ανοιγμένο κλπ).
 • Η επιστροφή χρημάτων γίνεται ανάλογα με τον τρόπο που έχεις πληρώσει: Εάν έχεις χρησιμοποιήσει πιστωτική κάρτα, το ποσό πιστώνεται στην κάρτα σου, ενώ εάν έχεις πληρώσει με μετρητά ή αντικαταβολή, το ποσό πιστώνεται στο τραπεζικό λογαριασμό IBAN που έχεις δηλώσει. Σε κάθε περίπτωση, η διαδικασία γίνεται εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.
 • Αν παρέλαβες και πλήρωσες στο φυσικό μας κατάστημα, τότε μπορείς να επιστρέψεις τα προϊόντα σου εκεί και η διαδικασία της επιστροφής χρημάτων γίνεται εκεί με βάση τον τρόπο που είχες πληρώσει.
 • Για επιστροφές λόγω αλλαγής με αποστολή μέσω courier, υπάρχει χρέωση 5,00€ για κάθε παραγγελία (δες περισσότερα παραπάνω στην παράγραφο 3)
 • Για να γίνει η επιστροφή ή αλλαγή, πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσεις με ακρίβεια τη διαδικασία που περιγράφουμε παραπάνω.
 • Μπορείς να επιστρέψεις το προϊόν που αγόρασες εφόσον είναι αχρησιμοποίητο και στην αρχική του κατάσταση, και η συσκευασία του δεν έχει ανοιχτεί με οποιονδήποτε τρόπο.
 • Ενδύματα και όλα τα άλλα είδη στα οποία έχει αφαιρεθεί το ταμπελάκι, ή που έχουν χρησιμοποιηθεί πέραν της διαδικασίας ασφαλούς δοκιμής δεν επιστρέφονται.
 • Για λόγους υγιεινής δε γίνονται δεκτές επιστροφές σε μαγιό, εσώρουχα, καλσόν.
 • Σε όσα από αυτά τα είδη υπάρχει αυτοκόλλητη προστατευτική ταινία, η επιστροφή μπορεί να γίνει μόνο εάν δεν έχει αφαιρεθεί η ταινία αυτή. 
 • Σε περίπτωση επιστροφής, είναι απαραίτητο να υπάρχει και η απόδειξη αγοράς μέσα στο δέμα.
 • Εφόσον δεν τηρούνται κάποιες ή όλες από τις παραπάνω προϋποθέσεις, το e-defile.gr έχει δικαίωμα να μην δεχτεί την επιστροφή του συγκεκριμένου προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή, το προϊόν γυρίζει στον αποστολέα του, ο οποίος βαρύνετε με τα έξοδα της αποστολής.
 • Εάν δεν επιθυμείς να αποστείλεις το δέμα με courier, μπορείς να το παραδώσεις αυτοπροσώπως στο φυσικό μας κατάστημα.
TOP

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Email
Phone
Messenger
Messenger
Phone
Email
Added to wishlist! VIEW WISHLIST