Πληρωμές

Στο e-defile.gr σας προσφέρουμε τους πιο δημοφιλείς τρόπους πληρωμής για εύκολες και γρήγορες αγορές

  • 1. Πληρωμή με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελία. Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της ταχυμεταφορικής εταιρείας για να σας παραδώσει τα προϊόντα σας, πληρώνετε σε μετρητά την αξία της παραγγελίας σας. 

!!! Σας παρακαλούμε έχετε υπόψιν σας πως σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, για την εξόφληση ποσού άνω των 500 Ευρώ δε δύναται να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο της αντικαταβολής, καθόσον δεν επιτρέπεται η πληρωμή σε μετρητά, οπότε και θα πρέπει να επιλέξετε ένα άλλο μέσο πληρωμής.

Είναι δυνατόν η πληρωμή σας να γίνει και με την χρήση POS, μόνο όμως εάν το δέχεται η μεταφορική εταιρία και εάν παραλάβετε στην έδρα της (όχι εάν παραλάβετε στο χώρο σας). Δεν μπορούμε όμως να εγγυηθούμε την πληρωμή με χρήση POS στην μεταφορική εταιρία μιας και αυτό δεν εξαρτάτε από εμάς.

  • 2. Ασφαλής Πληρωμή με ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ / ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ

Οι ηλεκτρονικές πληρωμές στο e-defile.gr πραγματοποιούνται με το σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών της Εθνικής Τράπεζας. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις πιστωτικές κάρτες Visa και MasterCard όλων των τραπεζών.

Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (RSA Encryption). Στη (secure) φόρμα παραγγελίας συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της, CCV).

Το e-defile.gr δεν επεξεργάζεται τα στοιχεία της κάρτας σας καθώς η ολοκλήρωση της παραγγελίας, ήτοι η αποπληρωμή των Προϊόντων που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, πραγματοποιείται σε τραπεζικό περιβάλλον. Δεν αποθηκεύεται ο αριθμός της κάρτας σας, επομένως για κάθε αγορά στο κατάστημά μας που επιθυμείτε να εξοφλήσετε μέσω πιστωτικής κάρτας, θα πρέπει να δηλώνετε εκ νέου τα στοιχεία της κάρτας σας.

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Cookies του e-defile.gr.

  • 3. Πληρωμή με κατάθεση σε τράπεζα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας την τράπεζά σας με έναν από τους τρόπους πληρωμής που αυτή σας διαθέτει: ebanking, πληρωμή σε ATM, σε μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών, σε ταμείο.  Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε την πληρωμή σας όπως ακριβώς σας βολεύει και όπως εσείς αισθάνεστε περισσότερο ασφαλής.

  • Η παραγγελία σας θα εκτελεστεί όταν επιβεβαιωθεί το σύνολο της πληρωμή της. Στην περίπτωση που η πληρωμή γίνει από άλλη τράπεζα και προκύψουν έξοδα μεταφοράς χρημάτων, αυτά βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη και δεν γίνεται να επιμεριστούν.
  • Μέγιστος χρόνος αναμονής πληρωμής μιας παραγγελίας είναι οι δύο (2) εργάσιμες ημέρες. Μετά ακυρώνεται αυτόματα χωρίς άλλη ειδοποίηση.
  • Στοιχεία για την πληρωμή σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης τα παρακάτω:

Logo Piraeus Bank 400x400Αριθμός λογαριασμού Πειραιώς: 
ΙΒΑΝ: GR30 0172 2480 0052 4804 6218 531
Δικαιούχος: ΚΑΡΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣΑριθμός λογαριασμού ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: 
ΙΒΑΝ: GR82 0110 3720 0000 3720 0485 342
Δικαιούχος: ΚΑΡΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

  • Για την ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να μας στείλετε αντίγραφο της εντολής κατάθεσης μέσω e-mail στο info@e-defile.gr
  • 4. Πληρωμή στο κατάστημα

Μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε και να πληρώσετε την παραγγελία σας από τη φυσική μας έδρα, Γράμμου 6 Καστοριά, ΤΚ 52100

Σε αυτή την περίπτωση η πληρωμή σας μπορεί να γίνει είτε με μετρητά είτε με τη χρήση POS μέσω κάρτας.

  • Για τις ηλεκτρονικές σας πληρωμές μέσω κάρτας δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση ή μέσω κατάθεσης σε τράπεζα.
  • Για τις πληρωμές μέσω αντικαταβολής θα χρεωθείτε με 2,50€ ανεξάρτητα από την αξία της παραγγελίας σας. Σας παρακαλούμε έχετε υπόψιν σας πως αυτό αυτό σε χρέωση της εταιρίας courier και όχι σε επιπλέον πληρωμή σας στο e-defile.gr

Εάν έχετε ολοκληρώσει την πληρωμή σας με ηλεκτρονικό τρόπο (πληρωμή με κάρτα) και δεν παραλάβετε την παραγγελία σας, τότε εφόσον αυτό είναι επιλογή σας (ασκείτε δηλαδή το δικαίωμα της υπαναχώρησης) και όχι αδυναμία παράδοσης εκ μέρους της μεταφορικής εταιρίας, όταν μας επιστραφεί το δέμα σας, θα σας επιστρέψουμε το σύνολο της αξίας της παραγγελίας σας στην κάρτα σας.

Η διαδικασία ενδέχεται να διαρκέσει μέχρι και πέντε (5) εργάσιμες ημέρες. Θα σας ενημερώσουμε σχετικά με την ολοκλήρωση της επιστροφής εκ μέρους μας με στο email της παραγγελίας σας.

Ναι, φυσικά!

Στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, στη σελίδα καταχώρησης των στοιχείων σας υπάρχει επιλογή για το σκοπό αυτό. Αφού την ενεργοποιήσετε, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τα επιπλέον στοιχεία που απαιτούνται για το σκοπό αυτό (ΑΦΜ, έδρα κτλ)

Στις τιμές μας συμπεριλαμβάνονται όλοι οι νόμιμοι Φόροι. Σε περίπτωση που είστε υποκείμενος στο φόρο ή μη υποκείμενος στο φόρο νομικό πρόσωπο και υπάγεστε σε ειδικό καθεστώς φορολόγησης, ισχύουν τα εξής:

Ειδικά θέματα τιμολόγησης
Εφόσον η έδρα σας είναι στην Ελλάδα και υπάγεστε σε περιοχή ή ανήκετε σε κατηγορία επιχειρήσεων με ειδικό καθεστώς φορολόγησης, τότε θα πρέπει απαραιτήτως να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών εφόσον είναι η πρώτη φορά που καταχωρείτε παραγγελία. Η ιδιότητα του υποκείμενου θα πρέπει να αποδεικνύεται από την βεβαίωση περί υποβολής δήλωσης εργασιών την οποία θα πρέπει να προσκομίσετε μαζί με όποιο άλλο έγγραφο θεωρηθεί απαραίτητο και σας ζητηθεί. Προσοχή, η συγκεκριμένη παράγραφος δεν αφορά Ιδιώτες!

TOP
Καλάθι Αγορών 0
Email
Phone
Messenger
Messenger
Phone
Email